Volumul este alc&259;tuit din patru pove&537;ti cu &537;i despre animale Sunt patru pove&537;ti amuzante creative frumos ilustrate despre prietenieDac&259; citi&539;i pove&537;tile v&259; ve&539;i întâlni cu o vulpe cu un gând&259;cel cu Miau dar &537;i cu crocodilul Croco Fiecare personaj are câte un prieten de joac&259; &536;i tu po&539;i fi prietenul lor dac&259; vei visa al&259;turi de eiPrima poveste este despre o vulpebr

Animalele invata sa viseze

de Kestutis Navakas

Cod produs: 0000193976

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-535-826-3

Numar de pagini: 48

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Volumul este alcătuit din patru povești cu și despre animale. Sunt patru povești amuzante, creative, frumos ilustrate despre prietenie.
Dacă citiți poveștile, vă veți întâlni: cu o vulpe, cu un gândăcel, cu Miau, dar și cu crocodilul Croco. Fiecare personaj are câte un prieten de joacă. Și tu poți fi prietenul lor, dacă vei visa alături de ei.
Prima poveste este despre o vulpe.
O vulpe trăia liniștită într-o pădure. Când au apărut primii vânători, liniștea ei s-a spulberat. Atunci s-a hotărât să se mute într-o pădure vecină, unde nu erau vânători. A fost primită cu bucurie și toate animalele au venit să o întâmpine cu daruri. Cu excepția bursucului, care oricum nu venea niciodată.
De la fiecare animal, vulpea va afla câte o poveste despre ce înseamnă să fii regele animalelor. Singurul care nu povestește este bursul. Acesta îi va da câteva sfaturi prețioase despre cum să te comporți cu cei puternici, dar nimeni nu îi va acoda atenție.
A doua poveste este despre un cățel și o pisică.
Pisi și Cuțu sunt diferiți, chiar foarte diferiți. Pisi este stăpâna locului, leneșă, dar așa sunt pisicile: dorm, miaună, se cațără peste tot, până dărâmă totul. Poate de aceea le iubesc oamenii.
Cuțu este mai prietenos, însă Pisi nu îl bagă în seamă. Părea că nu îi pasă de noul musafir. Stăpânii lor erau îngrijorați și își doreau ca cei doi să se împrietenească – un vis adevărat!
Cum au reușit să devină prieteni? Simplu: au primit o minge care s-a transformat pe loc într-un obiect de joacă.
Celelalte povești le veți descoperi singuri. Lectură plăcută!


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-535-826-3
Loc aparitie Pitesti
Numar de pagini 48
Tip coperta Cartonat
Autor

Kestutis Navakas

Numar pagini 48
Scroll