Anatomia lui Gray pentru studenti este o carte de anatomia omului avand orientare clinica care se adreseaza studentilor Ea a fost conceputa in primul rand pentru studenti din diferite arii de invatamant medicina generala dentara dar si alte specialitati Lucrarea este folositoare acestora atat in sistemul traditional de invatamant dar este mai ales o completare adusa cursurilor si lucrarilor practiceAnalizeaza corpul omenesc intr-o ordine logica insistand asupra
 

Anatomia lui Gray pentru studenti (editia a IV-a)

Cod produs: 0000194870

ISBN: 978-973-88195-3-5

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Anatomia lui Gray pentru studenti este o carte de anatomia omului, avand orientare clinica, care se adreseaza studentilor. Ea a fost conceputa, in primul rand, pentru studenti din diferite arii de invatamant (medicina generala, dentara, dar si alte specialitati). Lucrarea este folositoare acestora atat in sistemul traditional de invatamant, dar este mai ales, o completare adusa cursurilor si lucrarilor practice.

Analizeaza corpul omenesc intr-o ordine logica, insistand asupra complexitatii organelor si folosind o abordare pe regiuni. Fiecare capitol poate fi tratat independent, ordinea in care acestea se studiaza neafectand calitatea actului educational.

Fiecare capitol a fost impartit in patru sectiuni diferite: prezentare generala, anatomie regionala, anatomie pe viu si cazuri clinice.
” O carte foarte buna, care mentine anatomia in topul stiintelor medicale. Abundenta prezentarii cazurilor clinice da o nota de atractivitate in plus descrierilor anatomice. Prin traducere si adaptare, editia in limba romana nu pierde nimic fata de calitatea originalului.”


ISBN 978-973-88195-3-5
Scroll