Auxiliarul didactic pentru lucrul la clasa si timpul liber pe care vi-l propunem este structurat pe cinci unitati cu teme distincte care ofera elevului posibilitatea de a face o incursiune in literatura romana si in cea universalaLumea copilarieiPe aripile fantezieiSimfonia naturiiUniversul necuvantatoarelorViata de elevFiecare unitate cuprinde cate cinci teste formulate in concordanta cu programa scolara avand

Am invatat, stiu, verific. Limba si literatura romana pentru gimnaziu clasa a V a

de Loredana Dorobat

Cod produs: 0000193277

Editura: Taida

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-514-367-8

Numar de pagini: 103

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Auxiliarul didactic pentru lucrul la clasa si timpul liber pe care vi-l propunem este structurat pe cinci unitati cu teme distincte, care ofera elevului posibilitatea de a face o incursiune in literatura romana si in cea universala:
Lumea copilariei
Pe aripile fanteziei
Simfonia naturii
Universul necuvantatoarelor
Viata de elev
Fiecare unitate cuprinde cate cinci teste formulate in concordanta cu programa scolara, avand cerinte de intelegere a textului, de limba romana, precum si scrieri imaginative si exercitii recreative.
Textele alese invita la lecturarea integrala a operelor, ofera elevului posibilitatea de a face cunostinta cu o lume diversa, incita la folosirea imaginatiei si ofera momente de relaxare intelectuala.
Structura testelor familiarizeaza elevul cu tipul de teste folosite la Evaluarile Nationale, pregatindu-l astfel pentru testarile ulterioare. Totodata acestea pot constitui un caiet de lucru pentru testele la clasa.
Prin urmare, Auxiliarul didactic pentru teme la clasa si timpul liber este o modalitate creativa si recreativa de a va aminti si consolida ceea ce s-a studiat in timpul anului scolar.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-514-367-8
Loc aparitie Iasi
Numar de pagini 103
Tip coperta Necartonat
Autor

Loredana Dorobat

Numar pagini 103
Scroll