Acest ghid de diagnostic si terapie in urgentele pediatrice este o realizare colectiva reprezentand inainte de toate un ghid practic El se adreseaza medicilor de familie si asistentelor medicale care lucreaza in cabinete dar va fi foarte util si medicilor din sistemul de primire urgente Ghidul isi propune sa abordeze principalele urgente pediatrice intalnite la nivelul cabinetelor oferind sintetic date utile unui diagnostic rapid si puncteaza modalitatile de tratament de urgenta cu

Algoritmi de practica pentru medicul de familie

de Coriolan Ulmeanu

Cod produs: 0000194514

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-162-194-4

Numar de pagini: 216

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Acest ghid de diagnostic si terapie in urgentele pediatrice este o realizare colectiva, reprezentand inainte de toate un ghid practic. El se adreseaza medicilor de familie si asistentelor medicale care lucreaza in cabinete, dar va fi foarte util si medicilor din sistemul de primire urgente. Ghidul isi propune sa abordeze principalele urgente pediatrice intalnite la nivelul cabinetelor, oferind sintetic date utile unui diagnostic rapid, si puncteaza modalitatile de tratament de urgenta cu mijloacele aflate la dispozitia medicului de familie, deci cu mijloacele aflate in trusele de urgenta din cabinet.

Cartea este scrisa in intregime de medici de familie cu practica pediatrica indelungata, care au stiut sa ierarhizeze foarte bine elementele esentiale pentru un diagnostic rapid, dar mai ales au insistat pe semnele generale de gravitate. Diagnosticul pozitiv si diferential este rational si practic. Probele paraclinice sunt cele esentiale pentru un diagnostic rapid. Schemele terapeutice sunt prezentate sub forma unor algoritmi, insistand-se pe ierarhizarea acestora in functie de multe alte experiente practice consultate de catre autori.

Lucrarea reprezinta pentru practicienii de medicina de familie o carte deosebit de utila, care va fi perfectionata in editiile urmatoare.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-973-162-194-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 216
Autor

Coriolan Ulmeanu

Numar pagini 216
Scroll