Lucrarea ajunsa la a 3-a editie a fost conceputa sub forma unui ghid prin care candidatii la concursul de admitere la INM pot sa inteleaga mai bine implicatiile unui atare demers Aceasta ofera explicatii si instrumente utile atat pentru facilitarea procesului de invatare si depasirea barierelor psihologice in procesul de invatare si examinare cat si pentru clarificarea a ceea ce s-ar putea urmari de la candidati pe tot parcursul concursului In

Admiterea la INM. Interviul. Probele scrise si proba psihologica (editia a III a)

de Cristina Neamt

Cod produs: 0000192732

Data aparitie: 2019

Editie: Editia a III a

ISBN: 978-606-39-0469-1

Numar de pagini: 432

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea, ajunsa la a 3-a editie, a fost conceputa sub forma unui ghid, prin care candidatii la concursul de admitere la INM pot sa inteleaga mai bine implicatiile unui atare demers. Aceasta ofera explicatii si instrumente utile atat pentru facilitarea procesului de invatare si depasirea barierelor psihologice in procesul de invatare si examinare, cat si pentru clarificarea a ceea ce s-ar putea urmari de la candidati pe tot parcursul concursului. In fine, lucrarea cuprinde un numar de peste 20 de spete, similare cu cele de la proba interviului, si sugestii relative la modul in care acestea ar putea fi abordate. Cea de-a 3-a editie vine sa surprinda noua structura a concursului, in care a fost exclusa proba logica si reconfigurata proba teoretica si practica prin introducerea testarii scrise, alaturi de testarea grila. De asemenea, lucrarea aduce spete suplimentare la proba interviului si introduce ca obiect de analiza conditia bunei reputatii.
Cuprinsul lucrarii
Lucrarea este structurata in cinci parti. Prima parte este dedicata explicarii teoretice a emotiilor si personalitatii. In cea de-a doua parte sunt analizate pe larg implicatiile psihologice si practice ale probelor teoretice si practice (testul grila si proba scrisa) si sunt oferite sfaturi pretioase pentru gestionarea eficienta si intelegerea emotiilor si pentru pregatirea adecvata a acestor probe. Cea de-a treia parte este dedicata exclusiv interviului, fiind analizate atat aspectele avute in vedere si punctate la aceasta proba, cat si elemente ce, odata insusite, pot asigura candidatului o sansa mai mare de succes, precum cele legate de vestimentatie, gestica, mimica etc. Tot aceasta parte cuprinde un numar de peste 20 de spete, fiecare cu explicatii relative la modul in care ar putea fi solutionate. In partea a patra este analizata proba testarii psihologice, fiind prezentate aspectele avute in vedere, cu exemplificari, si oferite indicatii relative la fiecare dintre cele doua componente ale testarii: proba scrisa si interviul. In fine, ultima parte este dedicata conditiei bunei reputatii, fiind expuse unele particularitati ale conditiei si elementele ce pot avea relevanta in procesul de analiza.


Data aparitie 2019
Editie Editia a III a
ISBN 978-606-39-0469-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 432
Tip coperta Necartonat
Autor

Cristina Neamt

Numar pagini 432
Scroll