Am afirmat in prefata primei lucrari ca o justificare pentru acest demers publicistic tine si de o anumita „afinitate” a subsemnatului fata de institutia in cauza In ciuda incontestabilei sale origini via genialitatii juristilor romani pentru noi actiunea pauliana imprumuta ceva din maretia splendoarea si misticul catedralelor gotice Actiunea pauliana este si va ramane o institutie juridica magnifica ce inglobeaza un mecanism absolut genialAceasta editie secunda

Actiunea pauliana editia a II a

de Bogdan Ionescu

Cod produs: 0000180618

Data aparitie: 2018

Editie: Editia a II a

ISBN: 978-606-39-0374-8

Numar de pagini: 216

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Am afirmat in prefata primei lucrari ca o justificare pentru acest demers publicistic tine si de o anumita „afinitate” a subsemnatului fata de institutia in cauza. In ciuda incontestabilei sale origini, via genialitatii juristilor romani, pentru noi actiunea pauliana imprumuta ceva din maretia, splendoarea si misticul catedralelor gotice. Actiunea pauliana este si va ramane o institutie juridica magnifica, ce inglobeaza un mecanism absolut genial.

Aceasta editie secunda isi propune sa se ridice macar cu un graunte de nisip in plus (fata de editia anterioara) la maiestuozitatea institutiei analizate – un colos la al carui piedestal s-au asternut mileniile.


Data aparitie 2018
Editie Editia a II a
ISBN 978-606-39-0374-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 216
Tip coperta Necartonat
Autor

Bogdan Ionescu

Numar pagini 216
Scroll