Aceast&259; poveste poate romanul cel mai muzical al lui Alessandro Baricco impregnat de tonuri &537;i ritmuri de o mare varietate ne poart&259; într-o curs&259; ame&539;itoare prin secolul XX Aceast&259; poveste îi apar&539;ine lui Ultimo Parri Personajul are cinci ani când vede pentru prima dat&259; un automobil în satul s&259;u piemontez nou&259;sprezece în ziua înfrângerii de la Caporetto în

Aceasta poveste

de Alessandro Baricco

Cod produs: 0000170978

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-779-337-6

Numar de pagini: 248

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Această poveste, poate romanul cel mai muzical al lui Alessandro Baricco, impregnat de tonuri și ritmuri de o mare varietate, ne poartă într-o cursă amețitoare prin secolul XX.
 
Această poveste îi aparține lui Ultimo Parri. Personajul are cinci ani când vede pentru prima dată un automobil în satul său piemontez, nouăsprezece în ziua înfrângerii de la Caporetto, în 1917, și douăzeci și cinci când își întâlnește marea dragoste în America. Visul lui Ultimo, acela de a construi o pistă circulară de curse cu optsprezece curbe, leagă mai multe povești într-una singură, primordială, o poveste despre fidelitate, iubire, prietenie, război și, mai ales, despre dorința de a restabili ordinea în lume. Romanul este deopotrivă unul al sunetelor. Auzim zgomotele guturale ale primelor automobile, îl auzim pe Ultimo strigându-și numele când mașina gâfâie urcând movila din Piassebene, apoi exploziile și împușcăturile de pe câmpul de luptă, o auzim pe Elizaveta cântând la pian, apoi melodia transmisă la radio în timp ce o femeie și-un bărbat fac dragoste în bucătăria unui local și auzim motorul Jaguarului în care, după o viață de așteptare, Elizaveta atinge visul lui Ultimo și reușește să parcurgă pista circulară.

Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-779-337-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 248
Tip coperta Necartonat
Autor

Alessandro Baricco

Scroll