Aceasta carte va explica cum se formeaza miereace substante contine si cum afecteaza acestea metabolismul uman cum sa folositi mierea intr-un regim alimentar Bucurati-va si de nenumarate sfaturiretete si raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre miere Renate Frank este specialist in nutritie si consilier pentru apicultori in domeniul utilizarii mierii ca aliment si medicament Indispensabila pentru apicultori si pentru toti cei care vor sa afle ceva nou despre

Mierea: aliment si medicament. 101 retete delicioase cu miere

de Renate Frank

15 Lei (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

Cod produs: 0000077635

Editura: M.A.S.T. SRL

Data aparitie: 2013

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-649-011-5

Numar de pagini: 144

Disponibilitate: In stoc

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Aceasta carte va explica cum se formeaza mierea,ce substante contine si cum afecteaza acestea metabolismul uman, cum sa folositi mierea intr-un regim alimentar. Bucurati-va si de nenumarate sfaturi,retete si raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre miere. Renate Frank este specialist in nutritie si consilier pentru apicultori in domeniul utilizarii mierii ca aliment si medicament. Indispensabila pentru apicultori si pentru toti cei care vor sa afle ceva nou despre miere.  


Data aparitie 2013
Editie Editia I
ISBN 978-606-649-011-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 144
Tip coperta Necartonat
Autor

Renate Frank

Clientii clb.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Nota acordata produsului:

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Scroll