Lucrarea vine in sprijinul celor ce apreciaza ciupercile ca aliment aceasta adevarata carne vegetala preferata de tot mai multi in ultima vreme datorita gustului si aromei ei deosebite precum si continutului nutritiv foarte generos Structura cartii este aceea a unui manual Fiecare lectie raspunde unuia sau mai multor aspecte legate de specia de ciuperci amintita Sunt abordate tehnologiile de cultura a 6 specii de ciuperci comestibile ce pot fi cultivate in tara noastra

Manualul cultivatorului de ciuperci comestibile

de Ioana Tudor

Cod produs: 0000102294

Editura: Editura Blassco

Data aparitie: 2014

Editie: Editia a III a

ISBN: 978-973-8968-36-3

Numar de pagini: 251

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Lucrarea vine in sprijinul celor ce apreciaza ciupercile ca aliment, aceasta adevarata carne vegetala, preferata de tot mai multi in ultima vreme datorita gustului si aromei ei deosebite, precum si continutului nutritiv foarte generos. Structura cartii este aceea a unui manual. Fiecare lectie raspunde unuia sau mai multor aspecte legate de specia de ciuperci amintita. Sunt abordate tehnologiile de cultura a 6 specii de ciuperci comestibile ce pot fi cultivate in tara noastra.
Data aparitie 2014
Editie Editia a III a
ISBN 978-973-8968-36-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 251
Tip coperta Necartonat
Autor

Ioana Tudor

Scroll