Obtinerea germenilor la domiciliu va permite sa aveti la dispozitie un aliment pe care cercetarile l-au dovedit a fi printre cele mai hranitoare si mai bogate in vitamine si saruri minerale Sunt de ajuns doar 4 zile  pana ce primii germeni vor fin gata iar consumarea lor poate deveni un obicei alimentar sanatos o economisire a cheltuielilor datorita faptului ca sunt obtinuti acasa de altfel reprezinta o alegere originala pentru pregatirea mancarurilor si a

Germeni vegetali pentru o sanatate perfecta. Manualul cultivatorului si al consumatorului

de Grazia Cacciola

Cod produs: 0000113380

Editura: M.A.S.T. SRL

Data aparitie: 2015

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-649-057-3

Numar de pagini: 192

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Obtinerea germenilor la domiciliu va permite sa aveti la dispozitie un aliment pe care cercetarile l-au dovedit a fi printre cele mai hranitoare si mai bogate in vitamine si saruri minerale. Sunt de ajuns doar 4 zile , pana ce primii germeni vor fin gata, iar consumarea lor poate deveni un obicei alimentar sanatos, o economisire a cheltuielilor, datorita faptului ca sunt obtinuti acasa, de altfel reprezinta o alegere originala pentru pregatirea mancarurilor si a bauturilor. De la germenii obisnuiti de soia si linte, pana la cei mai cautati, de ridiche roz, fan grecesc si canepa, toti vor fi detaliati in ceasta carte, unul cate unul, cu proprietatile lor nutritive si cu particularitatile de cultivare.
Data aparitie 2015
Editie Editia I
ISBN 978-606-649-057-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 192
Tip coperta Necartonat
Autor

Grazia Cacciola

Scroll