Boala celiac&259; devine o oportunitate de a stimula creativitatea &238;n buc&259;t&259;rie Ingredientele pot fi diferite &351;i combina&355;iile pot fi neobi&351;nuite dar s&259;n&259;tatea &351;i pl&259;cerea ating &238;n sf&226;r&351;it un echilibru &238;ntr-un triumf al mirosurilor aromelor &351;i texturilorObiectivele acestei c&259;r&539;i sunt acelea de a sugera alternative viabile la alimenta&539;ia tradi&539;ional&259; de a oferi informa&539;ii corecte

Fara gluten. Retete Gourmet

de Maurizio Cusani

Cod produs: 0000131661

Data aparitie: 2016

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8743-18-9

Numar de pagini: 224

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Boala celiacă devine o oportunitate de a stimula creativitatea în bucătărie. Ingredientele pot fi diferite şi combinaţiile pot fi neobişnuite, dar sănătatea şi plăcerea ating în sfârşit un echilibru într-un triumf al mirosurilor, aromelor şi texturilor. Obiectivele acestei cărți sunt acelea de a sugera alternative viabile la alimentația tradițională, de a oferi informații corecte referitoare la modul în care boala celiacă ne afectează organismul și de a prezenta câteva trucuri despre cum să prevenim consumul accidental de alimente care conțin gluten, care este practic o otravă pentru celiaci. Cunoașterea alimentelor și a proprietăților acestora este factorul esențial în tratarea bolii celiace. Datorită unor rețete simple, dar gustoase, și cu ajutorul multor sfaturi legate de cel mai bun mod de utilizare a produselor alimentare, ceea ce mâncăm poate deveni un aliat și ne poate ajuta să ne menținem starea de sănătate. Informațiile din această carte vor ajuta la îmbunătățirea nivelurilor de energie, la eliminarea simptomelor bolii celiace și ne vor ajuta să reducem sau chiar să încetăm tratamentul medicamentos pentru compensarea efectelor bolii. Alimentele devin astfel un remediu, iar mesele o formă de medicină naturistă.
Data aparitie 2016
Editie Editia I
ISBN 978-606-8743-18-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 224
Tip coperta Cartonat
Autor

Maurizio Cusani

Scroll