La 35 de ani Ligia Pop este autoarea a sase carti Pasi in lumea muzicii Retete vegane fara foc laureata a Gourmand World Cookbook Awards Germeni si vlastari surse de sanatate si energie Deserturi pentru parinti si copii sanatosi Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa si Jurnal de sarcina sfaturi pentru o nastere naturala si un bebe sanatos Activeaza ca raw food chef maestru bucatar specializat in hrana fara foc

Diversificarea raw si vegana

de Ligia Pop

Cod produs: 0000117552

Data aparitie: 2015

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-588-840-1

Numar de pagini: 184

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

La 35 de ani, Ligia Pop este autoarea a sase carti: Pasi in lumea muzicii, Retete vegane fara foc (laureata a Gourmand World Cookbook Awards), Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie, Deserturi pentru parinti si copii sanatosi, Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa si Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere naturala si un bebe sanatos. 

Activeaza ca raw food chef (maestru bucatar specializat in hrana fara foc), e consultant in nutritie, sustine demonstratii culinare si organizeaza anual la Bucuresti Raw Generation Expo, care promoveaza pe plan national un stil de viata sanatos. Este gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ si „De vorba cu Ligia“. A castigat, alaturi de alti 15 bucatari din lume, titlul mondial YouTube Next Chef. Licentiata in muzica la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iasi, Ligia Pop e profesoara de pian.


Data aparitie 2015
Editie Editia I
ISBN 978-606-588-840-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 184
Tip coperta Necartonat
Autor

Ligia Pop

Scroll