Alimente care combat cancerul
de Richard Beliveau si Denis Gingras
77 Lei (TVA inclus)
Acest produs se poate ridica doar din librarii.
Acest produs se poate ridica doar din librarii.
Cod produs: 0000058202
Editura: Xposed Media
Data aparitie: 2012
Editie: Editia I
ISBN: 978-606-92477-3-0
Numar de pagini: 213
Disponibilitate: In stoc
Livrare detalii
14 de zile drept de retur. detalii
Proprietatile anticancer ale alimentelor sunt stiri de prima pagina. Studiile intreprinse in prezent demonstreaza cum elemente din compozitia anumitor alimente reduc semnificativ riscul de aparitie a cancerului si stopeaza dezvoltarea acestuia (in cazul in care a aparut deja). Cu toate acestea, informatiile transmise prin mass-media sunt confuze si adesea greu de inteles. Ce ar trebui sa consumam mai exact si in ce combinatii? Oare toate alimentele anticancer au acelasi efect? Combat ele orice tip de cancer?
In cartea Alimente care combat cancerul, celebrul biochimist Richard Beliveau si cercetatorul Denis Gingras descriu proprietati active ale alimentelor care combat cancerul si modul in care acestea actioneaza pentru a proteja organismul. De exemplu o dieta diversificata ce include anumite fructe, legume si bauturi, precum ceaiul verde si mustul, permite absorbtia zilnica a unei cantitati terapeutice de compusi fitochimici anticancer. Cunoscand procesele stiintifice din spatele acestor beneficii terapeutice, intelegem nu doar motivul pentru care este atat de important sa includa aceste alimente in dieta, ci si cat de usor este.
Data aparitie | 2012 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-606-92477-3-0 |
Loc aparitie | Bucuresti |
Numar de pagini | 213 |
Tip coperta | Necartonat |
Autor | Richard Beliveau si Denis Gingras |
2
Richard Beliveau si Denis Gingras
Clientii clb.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.